Apauttiarallaa

Tämä on minun, Paavo Jordmanin eli Baven blogi ja nettisivu.

Blogini ei pääosin keskity itseeni vaan ympäristööni. Tulen kirjoittamaan tänne havaintojani ja huomioitani maailmasta ympärilläni: kaikkeudesta, luonnosta, yhteiskunnasta, kulttuurista, ihmisistä, ilmiöistä ja yksityiskohdista. Mikä ettei joskus tulisi kirjoituksia vaikka ihmissuhteista mutta nyt en ainakaan näe sitä todelliseksi. Kirjoituksistani saattaa tulla hyvin monenlaisia. Ne ovat syvyydeltään eli “tasoltaan” hyvin eriäviä: joskus käsittelen pinnallisesti jotakin asiaa, joskus mietin syntyjä syviä.

Tieteenkin aiheet ovat lähennä ovia kiinnostukseni kohteita eli lähellä minua, luulisin esimerkiksi että kirjoitan suhteellisen paljon sekä kovin yleisellä (ei ajankohtaisella) tasolla tieteestä, taiteesta, etiikasta, tietotekniikasta ja yleisesti asioista joihin olen perehtynyt (niitä on oikeasti olemassa aika monipuolisesti!) mutta toisaalta pyrin kirjoittamaan paljon myös ajankohtaisista  tapahtumista, ilmiöistä ja populaarikulttuurin hahmoista  jotka minua kiinnostavat, esimerkiksi lehdissä tai somessa esiintyvistä aiheista. Ne aiheet, jotka minua eivät niin paljoa kiinnosta (esim. urheilu, ulkonäkö, fitness ja lemmikkieläimet) tuskin ovat usein esillä, vaikka voin kirjoittaa vapaasti ja omasta näkökulmastani kaikesta, mikä minua huvittaa ja mikä ikinä eteeni tuleekin.

Pyrin olemaan kirjoitustyyliltäni monipuolinen enkä halua koskaan jumittua kirjoituksissa vain yhteen näkökantaan. Kirjoitusteni joukossa (vaikka niitä voi ehkä olla vaikea eritellä) tulee todennäköisesti olemaan paljon esseitä, mielipidekirjoituksia, tietotekstejä,  tutkielmia, raportteja, tilastoja, vertailuja ja höpinää. Laitan toivottavasti myös paljon kuvia ja mediaa bloggauksia elävöittämään.

.

On minulla ollut nettisivuja aiemminkin. Jotain pieniä (yleensä suntuubi-) viritelmiä on kaiketi ollut useita, esimerksiksi edesmennyt paavo.nettisivu.org . Ehkä tärkein sivuni on ollut vepaju.suntuubi.com jota pidin yhdessä (parin) kaverini kanssa monta vuotta, olisiko ollut n. 2010 – 2012?. Siellä oli melko paljon sisältöä mutta se koostui suureksi osin netistä kopioiduista, hienoista vitseistä ja “haamutarinoista” (taisi olla vielä tekijänoikeuden nimissä kiellettyä) jne. ja youtubesta upotetuista videoista jne. jne. Toivon nykysisältöni olevan laadukkaampaa ja omempaa. 🙂Wanhavepajupaavonsivut Älkää panostako minua liikaa kirjoittamaan! Saatan kirjoittaa bloggauksia päivittäin tai ainoastaan kuukausittain. Tärkeintä lienee niiden hyvä taso eli hyvä lukukokemus sekä oma vapauteni kirjoittamisessa jonka luulisin tuottavan ne kaikkein parhaat tulokset.

Yleinen sosiaalisuus, vuorovaikutus ja kritiikki sen sijaan on mahtavaa! Kommentoikaa kirjoituksiani,keskustelkaa facebookitse, twitteritse @paavobave (ja #pjorde ? :D) tai sähköpostitse paavobave@gmail.com . Tuotteitani saa myös jakaa, muokata ja kaupata vapaasti Creative Commons -käyttölupaCreative Commons Nimeä-Jaa samoin 4.0 Kansainvälinen – lisenssin nimissä.

Jos haluat tietää lisää minusta itsestäni, Pjordessa on sille pyhitetty sivu Minä. Ja jos haluat katsoa omia, runsasmääräisiä teoksiani, niitä on suuri määrä sivulla Teokset.

3 Comments

 1. UGG Classic Short/strong>

  Vous trouverez | possibles futurs dangers dangers et aspects positifs à la circoncision néonatale. Risques composé de adhérences ou pores et la peau ponts et sténose du méat (rétrécissement dans l’ouverture sur le du pénis),Solde UGG Pas Cher. Certains susceptibles avantages incorporer plus facile hygiène propreté; un sensiblement considérablement diminué réduite abaissé risque diminué chances des voies urinaires p&#

  Reply
 2. Nimetön

  En ce qui dans les adhérant à circonstances serait paraphrasant être utile utile bénéfique et précieuse éthique morale? A,UGG Beige Chaussures. Qu’est-ce une hypothèse peut faire pour un essai,chaussure UGG Enfant? A,Chaussure UGG Fr. B.Je dois Je ai une passion {|} enthousiasme pour mon travail effectuer fonctionner comme un être un météorologue. Je sais il est un excellent responsabilité correctes précises exactes prévisions

  Reply
 3. chaussure UGG Enfant

  Encore une fois à photographie, dernières numériques caméras dans le Mode Utiliser informatisée color équilibrage afin que vous obtenez assez réaliste coloration peu importe ce que quelle que soit la couleur la couleur température de l’sur le . Mais retour dans le fois de ombre le film film photographie,Bottine UGG Mini, couverte disponibles légère Photos eu a coloration forgé,Solde UGG Pas Cher, selon si le | la source d’alimentation ressou

  Reply

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *